text.skipToContent text.skipToNavigation

Laserseminar på Ottestad

Laserskjæring er en produktiv prosess som gir et presist resultat av høy kvalitet. Det er samtidig mange faktorer som kan påvirke prosessen, kvaliteten, produktiviteten og sluttresultatet. Vi har, i godt samarbeid med Pantronic Norge og Linde Gas, arrangert laserseminar hvor vi har sett nærmere på nettopp dette.  

I historiske omgivelser hos Atlungstad Brenneri samlet vi en rekke fagpersoner som, gjennom spennende foredrag, belyste ulik tematikk knyttet til laser.

Bo Williamsson fra Linde Gas snakket om hvilken påvirkning gass har i en laserapplikasjon, samt hvilke muligheter som finnes. Pål Nesbø, fra Pantronic Norge snakket om laser og muligheter innenfor platebearbeiding, da med fokus på design, produksjonsmetoder og kundeerfaringer. Avslutningsvis fikk påmeldte bryne seg på et praktisk oppgave, hvor kreativ tenkning var en nøkkelfaktor.

SSAB og Tibnor holdt foredrag med tema laserskjæring og sveising av høyfaste stål, representert ved Jukka Siltanen og vår egen Idar Vartdal, Manager Sales & Product Support. De la frem testresultater knyttet til laserskjæring og sveising av stål, og presenterte konkrete tips i forhold til hva man skal passe på for å få best mulige resultater.

Dagen ble avsluttet hos produksjonsbedriften Ivar Bråthen Mekaniske, med omvisning og praktisk demonstrasjon av deres topp moderne rørlaser. Ivar Bråthen delte egne erfaringer og muligheter knyttet til rørlaser, og kunne fortelle at investeringen av rørlaser har fått dem til å tenke på en annen måte – tenke nytt, og at dette har ført til nye muligheter.

Og dette oppsummerer godt seminarets faglige innhold- det kan være lønnsomt å tenkte nytt. Og her kan Tibnor bistå, som en kompetansepartner, leverandør og samarbeidspartner. Vi drives av å utgjøre en forskjell, i samarbeid med våre kunder!

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.