3. januar, 2018 11:01 CET

«Månedens medarbeider» for desember: Katrin Proos fra Tallinn, Estland

 

Katrin Proos, lagerleder i Tallinn, vinner utmerkelsen «månedens medarbeider» i Tibnor for desember.

Hvordan føles det å få utmerkelsen «Månedens medarbeider»?

«Dette kom som en stor overraskelse, jeg har ikke sett dette komme. Uansett er det en veldig hyggelig overraskelse: det er fint å få anerkjennelse fra kolleger. Det forteller meg også at vi har utviklet måten vi jobber på i riktig retning og at det er blitt lagt merke til.»

I begrunnelsen ba vi om grunnlaget for nominasjonen og for deg er den: 

«Katrin er en proaktiv og positiv person som kontinuerlig ønsker å utvikle seg og lære nye ting. Katrin er en rollemodell for oss alle med sin positive, vennlige og profesjonelle fremtoning. Hun tar ansvar for kontinuerlige forbedringer ved å utvikle et sikkert arbeidsmiljø og fortreffelig kunde service. Sammen med teamet sørger Katrin for at kunden får materialer fra lageret i Tallinn på trygg last, etter avtale og til rett tid. Kundetilfredshet er alltid høyt prioritert.»

Dette høres virkelig fint ut! Hva tenker du når du hører dette?


«Dette er virkelig inspirerende tilbakemeldinger, som oppmuntrer meg til å jobbe enda bedre. Jeg vil takke alle som har gitt meg disse tilbakemeldingene, det føles veldig godt.»

Kan du fortelle litt om deg selv og din karriere i Tibnor til dem som ikke kjenner deg?

«Jeg starter min karriere i selskapet i -95, da jeg begynte i salg i ASVA (*ASVA ble senere Ruukki). Siden gikk jeg fra salg til innkjøp hvor jeg ble ganske lenge. For fire år siden trengte jeg nye utfordringer og fikk muligheten til å tre inn i stilling som lagerleder her i Männiku, som er min nåværende rolle. Vi er ansvarlige for å motta, samle inn og sende materialet vi har på lager.»


Varme gratulasjoner, Katrin!