7. november, 2018 07:49 CET

Tibnor utpekt til sertifisert SSAB Laser© Certified Partner i Norden og Baltikum

SSAB Laser Certified Partner

SSAB har utpekt Tibnor til SSAB Laser Certified Partner i Norge, Sverige, Finland og Baltikum. Distribusjonsnettverket til SSAB Laser partner består av ett 10-talls dedikerte partnere i Europa og Tibnor er valgt til hoved partner for det norske markedet.

«For oss er det naturlig å representere SSAB, det har vi gjort i mange år og nå tar vi ytterligere ett steg fremover i samarbeidet», sier Idar Vartdal, ansvarlig for SSAB produkter og leder for produktavdelingen hos Tibnor i Norge.

«Vi har allerede et sortiment av SSAB Laser og vil øke med flere dimensjoner. Sammen med vårt tilbud med høy tilgjengelighet, raske leveranser og et solid sortiment på øvrige produkter, vil vi bli en attraktiv leverandør til de norske laserskjærerne. Husk å at alle produkter finnes i Tibnors Webshop», fortsetter Idar. 

SSAB Laserer et unikt produkt, spesielt produsert for laserskjæring. Produktet forbedrer den generelle produksjonen, avkastningen og sluttproduktets kvalitet. SSAB Laser har også en garantert flathet både før og etter laserskjæringen.

  

For mer informasjon om SSAB Laser® Certified Partner, vennligst kontakt:

Idar Vartdal, ansvarlig for SSAB produkter, Tibnor i Norge, idar.vartdal@tibnor.com