text.skipToContent text.skipToNavigation

Velkommen til vår nye sales manager for region midt/nord

Vi startet året med å ønske Stein Ivar Elstad velkommen til Tibnor i stilling som Sales Manager for region midt/nord. Her kan du bli litt kjent med ham.

Fortell litt om deg selv 

Har vel jobbet med metaller og bearbeiding av disse hele min yrkeskarriere. Har fagbrev som platearbeider, har jobbet i produksjonsbedrift som operatør på laserskjeæreanlegg og senere som leder av avdeling for maskinell bearbeiding, hvor en stor del av hverdagen gikk med til salg av prefabrikkerte deler til mange av de samme kundene som jeg nå har hos Tibnor. Har også noen år som Salgssjef med ansvar for platebearbeidende maskiner hos en av de større maskinleverandørene til norsk industri. Ellers så er mine fritidsinteresser motorsykkel, turer i skog og mark (med eller uten fiskestang) og spiller også litt golf.

Hva er det som motiverer deg til å jobbe med salg?

Hva som motiverer meg til å jobbe med salg…. ?  Det er så mangt, jeg liker å dele av min kompetanse for å hjelpe kunden, jeg liker å jobbe sammen med kunder for å oppnå et mål vi begge er tjent med og ikke minst jobbe med flotte kollegaer for å oppnå et felles mål. 

Hva anser du som viktig i dialog med kundene?

En fin dialog med kundene er veldig viktig for å lykkes som leverandør, det er viktig å kunne stole på kunden og kunden må også kunne stole på deg. Du må være litt ydmyk overfor kunden og jeg synes det er viktig å by litt på seg selv og ikke være redd for å dele sin kunnskap.

Hvordan har du opplevd den første tiden hos Tibnor?

Inntrykket så langt er at det er et selskap som ønsker å være en god og seriøs leverandør, som har gode systemer på plass og som har selgere som brenner for sine kunder. Mange har lang fartstid og har kjent enkelte av kundene sine en liten mannsalder. Å komme inn som nyansatt er alltid spennende, men jeg har blitt godt tatt vare på og det er tydelig at det er jobbet mye med introduksjonsbiten og opplæringsplanen for nyansatte.  Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.