Hardanger Bestikk

Stålbestikk av beste kvalitet


Moderne og tidsriktig bestikk av beste kvalitet, produsert av rustfritt stål. I de fleste hjem og på de fleste bord i Skandinavia kan vi finne Hardanger Bestikk som en del av borddekkingen. 

Hardanger Bestikk er i dag Skandinavias største produsent av bestikk i rustfritt stål. Bedriften ligger i Kinsarvik, helt innerst i Hardangerfjorden, omringet av naturlig inspirasjon og historisk påvirkning. Norge er det desidert største markedet, og på eksportmarkedet er Sverige størst. Hovedfokuset er produksjon av bestikk og en av fremtidens målsettinger er å øke på eksportmarkedet. Markedet er både innen grossist for privatbruker og hotell- og restauranter. 

Hardanger Bestikk har røtter i det urnorske Hardanger, og bygger på gamle håndverkstradisjoner. Men, på ulike måter skiller dagens bestikk seg fra sitt originale opphav, enten i form av utseende og design, eller som nyskapende og originale produkter. Produksjonen starter med grovhogging av emner som siden finhogges i den form det skal, før de finhoggende produktene bearbeides videre til rett design. 

Bedriften har i dag 45 medarbeidere, inkluder datterselskapet Profil Emballasje på Vaksdal. Omsetningen i 2016 var på totalt 107 millioner i konsernet.

 

Høy standard på leveransen


Hardanger Bestikk har fokus på å produsere stålbestikk av aller beste kvalitet og å yte den beste service overfor kundene, noe som blant annet innebærer raske leveranser og leveransedyktighet. Butikker har ikke lenger fullt sortement på lager selv og ved bestilling fra sluttbruker er leveringstid et avgjørende konkurransefortrinn. 

Hardanger Bestikk og utvikling av deres merkevare er avhengig av at råmaterialet er av beste kvalitet. Tibnor har gjennom et langvarig samarbeid med Hardanger Bestikk levert stål av beste kvalitet og det har vært avgjørende for at Hardanger Bestikk har valgt Tibnor som deres foretrukne leverandør av stål. Tibnor leverer spaltet coil til bestilt produksjon, stålet kommer fra Aisa og distribueres via vårt lager på Berger hvor vi har etablert spesifikk lagerbeholdning for kunden.

For at Hardanger Bestikk skal kunne gi topp kundeservice er det nødvendig at de til enhver tid har tilgjengelige deler av de forskjellige produktdesignene. For å oppnå dette er det viktig å ha et godt og etablert samarbeid med en leverandør som leverer til avtalt tid – som Tibnor. I tillegg er kvaliteten på stålet som benyttes avgjørende da Hardanger Bestikk er et etablert kvalitetsmerke. 

Kostnader er også et viktig element for at Hardanger Bestikk skal kunne selge kvalitetsprodukter til en konkurransedyktig pris.

Tibnor har gjennom flere år etablert et godt og nært samarbeid med Hardangers Bestikk og har vist at vi er leveringsdyktige. Fokuset for femtiden er å opprettholde det gode samarbeidet med Hardanger Bestikk, som det er i dag. 

 

I korthet

Hardanger Bestikk

Leverer bestikk av beste kvalitet, produsert av rustfritt stål, til det Skandinaviske markedet. Fabrikken ligger i vakre Kinsarvik innerst i Hardangerfjorden. Bedriften er familieeid og ledes i dag av andre generasjon. 

Utfordringen

Hardanger Bestikk har fokus på å produsere stålbestikk av beste kvalitet, de skal være leveringsdyktige og yte den beste service til sine kunder. Dere materialleverandør må sikre høy standard på leveransen og materialene og korte leveringstider. 

Løsningen

Tibnor leverer alle stålprodukter til Hardanger Bestikk og har fokus på å levere stål av høy kvalitet, med raske leveranser til avtalt tid og konkurransedyktig pris.  

 

Vil du vite mer? http://hardangerbestikk.no/