4 ting om båndspalting - visste du dette?


1. Spar svinn, gjør produksjonen mer effektiv og bestill produktene i nøyaktig riktig bredde

 
Med Tibnors to store og en mindre spaltelinje skjæres de forskjellige materialene i akkurat riktig bredde etter dine behov. Med Tibnors kapasitet kan vi spalte spoler med 0,3-4 mm tykkelse og en bredde på 10-1500 mm.

2. Høy kvalitet på overflaten etter spaltingen, også på edelstål
 
Tibnors spaltemaskiner er skreddersydd akkurat for spalting av rustfritt stål, aluminium, syrefast og forsinket stål. Blant annet sikrer trommelbremsen at kildematerialet ikke skades. Mange kunder lar materialet være synlig på selve sluttproduktet, og derfor er kravene til kvaliteten på overflaten høy. Sluttproduktet varierer fra oppvaskbenker og bastuovner til paneler i fergelugarer og fasader på bygninger.
 
3. Bånd og arkplate med belegg
 
Ved behov kan du få båndene og platene med foliebelegg eller papirbeskyttelse. Slik holder du de blanke overflatene på materialene uten riper under transport og videre prosessering. Noen av kundene våre fjerner foliebelegget fra sluttproduktet først når bygningen starter eller produktet er ferdig. 
 
4. I nøyaktig riktig lengde og bredde eller den størrelsen du trenger på spolen

Etter spaltingen kan vi klippe materialet i akkurat den lengden du ønsker, slik at vi kan levere et skreddersydd produkt etter dine behov, både når det gjelder lengde og bredde.  Materialet klippes i riktige mål på klippelinjen etter spaltingen. Dersom du har behov for det, kan du i tillegg bestille mindre spolestørrelser (som f.eks. en spole på 1000 kg), som spoles om igjen på spolemaskinen i akkurat riktig størrelse (minimum 50 kg).