5
15. september, 2017 14:33 CET

Blogg: Mikael Nyquist, Tibnors VD - Tid til å starte høstarbeidet

 

De aller fleste er nå tilbake fra ferie og jeg håper alle i bransjen har vært i stand til å lade batteriene og tilbragt velfortjent tid sammen med familie og venner.  Med høstaktivitetene allerede godt i igangsatt har jeg et par tema fra Tibnor jeg ønsker å dele.

Sikkerhet er, må være og vil forbli en topp prioritet i Tibnor. Som en del av SSAB satser vi på å bli verdens sikreste stålfirma. Ved å følge et par enkle spilleregler som å ta ansvar for oss selv og for hverandre kan vi forbedre sikkerheten døgnet rundt, syv dager i uken.  Nå etter ferien har vi en utmerket mulighet til å se oss rundt med «nye øyne» - hva ser jeg som kan utgjøre en risiko for meg og mine kolleger? Tibnor arrangerer også igjen en felles Sikkerhetsdag, den 9. november 2017. Arrangementet gjennomføres i alle land og ved alle lokasjoner samtidig.

Vi vil fortsette å ha fokus på aktivt arbeid med sikkerhet, leveranser og kostnader. Og selvfølgelig, aller viktigst, forstå kundenes behov og holde våre løfter. Våre to store funksjoner Parts Business og Purchasing & Inventory Management fortsetter å bygge gode prosesser og team på tvers av landene og styrker vår måte å jobbe på som en felles nordisk enhet, Ett Tibnor.

Vi ønsker også å jobbe enda tydeligere som et Tibnor-team, for å kunne betjene våre kunder på best mulig måte og med et sterkt kundefokus. Et eksempel på dette er kåringen av «Månedens medarbeider». Prisen gis til en person eller et team som jobber i samsvar med vårt løfte til våre kunder om at "Vi utgjør en forskjell".

La oss jobbe sammen, trygt og med glede, og vi vil fortsette å gjøre den nordiske industrien enda sterkere, hver dag. 

Mikael Nyquist

 

Mikael Nyquist