text.skipToContent text.skipToNavigation
Produktinformasjon

Produktene er klassifisert sammen og oppfyller både EN 10028-2, P265GH og ASME SA 516 Grade 60 MT. Doble sertifikater sendes i henhold til EN 10204 og PED 2014/68/EU, AD2000-W1.

P265GH er et ulegert stål som primært brukes i høytemperaturapplikasjoner, spesielt i produksjon av kjeler, trykkbeholdere og rørledninger for transport av varme væsker og gasser. Betegnelsen P265GH refererer til stålets mekaniske og kjemiske egenskaper, hvor "P" indikerer at det er et trykkbeholderstål, "265" indikerer laveste flytegrense i MPa og "GH" indikerer egenskaper for forhøyet temperatur. P265GH kjennetegnes ved sin gode formbarhet, sveisbarhet, høye styrke og gode varmebestandighet. Den har en minimum flytegrense på 265 MPa og tåler temperaturer på opptil 450°C. Den er også motstandsdyktig mot korrosjon og oksidasjon i damp- og gassmiljøer.

Dokumenter (nedlastninger)
Produkt detaljer
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.