text.skipToContent text.skipToNavigation

Slyngrensing

Rensingen gjøres med maskiner som kaster små stålpartikler på komponenten for å rense den for rust og skitt. Rene komponenter er betydelig enklere å bruke i produksjonen. Tibnor kan rense opptil 3000 millimeter brede plater og 2500 millimeter på annet, til en renhet på SA 2,5.

Hvis du lar Tibnor slyngrense stålet før levering, vet du at alle materialoverflater er rene og klare til din videre produksjon. Vi garanterer renhet Sa 2,5, noe som er et grunnkrav i de fleste primesystemer. Vi kan også prime materialet i direkte tilknytning til slyngrensingen.
Slyngrensing er en prosess der blåsemiddelet slynges på med høy hastighet av et slyngehjul mot overflaten som skal blåses. Det er en en rengjøringsmetode som fjerner glødeskall og rust på stålet, noe som gir bedre sveiseresultat og forenkler den videre bearbeidingen. En slyngrenset overflate gir f.eks. et tykkere sinklag ved varmforsinking ettersom slyngrensing påvirker materialets overflateruhet.

Tibnors kapasitet
Maks. høyde500 mm
Maks. bredde3 000 mm
Maks. lengde18 000 mm

Tibnor kan chips-tromle eller trommelblåse materialet. Tromling er en avgradingsmetode som fjerner grader på mindre detaljer. Dette gjøres ved hjelp av vibrasjoner, keramiske steiner, vann og sammensetninger som er en blanding av væsker som blant annet rengjør og avfetter materialet. Det finnes to typer trommelmaskiner - chips-trommel og trommelblåser. Ved chips-tromling, som også kalles vibrasjonstromling, brukes store steiner som grovrengjør materialet. I en trommelblåser kastes blåsemiddelet (trådklipp/kuler) på detaljene av et slyngehjul. Dette fjerner glødeskall, men kan gi merker på detaljene.

Tibnors tillbud
ChipstromlingMax 5 kg/detalj
TrommelblåsingMax 20 kg/detalj

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.