text.skipToContent text.skipToNavigation

Jobbe hos Tibnor - The natural choice

Bli med oss ​​nå

Våre ansatte er vårt fremste konkurransefortrinn

Bli med oss, og bli en del av den største distributøren innen stålmarkedet. Vi utvikler kontinuerlig vårt selskap og våre ansatte i en mer moderne, digital, sikker og bærekraftig retning. 

Tibnor vil være bransjens beste arbeidsplass

Bli kjent med oss!

Hos Tibnor blir du en del av en fantastisk organisasjon med mange utviklings- og karrieremuligheter.

Vi er den ansvarsfulle partneren

Å ta ansvar er en del av Tibnors sitt DNA og det er naturlig for oss å være en ansvarsfull forretningspartner.

Les mer

Safety first - Alltid!

Å jobbe systematisk og strukturert med sikkerhet på alle nivåer i virksomheten – det er nøkkelen til å nå vår visjon om null ulykker.

Les mer

Hva er du interessert i?

Your natural choice

Sikkerhet

Sikkerhet er kjernen i kulturen vår

Sikkerhet handler om å komme trygt hjem til familie og venner etter endt arbeidsdag. Det handler om mennesker. Vi er klar over de mange risikoene som er involvert i vår logistikk og produksjon, derfor er det avgjørende at vi jobber systematisk for å redusere dem hver dag.

Tibnors mål er null ulykker. Hvordan kan vi oppnå dette? Ved å fokusere på sikkerhet sammen i det daglige arbeidet. Hos Tibnor har alle ansvar for sikkerheten, ikke bare medarbeidere i produksjon, men også i salgs- og supportfunksjoner. Sikkerhet involverer oss alle, det er kun innholdet i sikkerhetsarbeidet som varierer i organisasjonen. Vi fokuserer på å identifisere og redusere risikoer, og lære av dem. Vi søker å sikre at de samme skadene ikke oppstår på nytt. Vi vet også at menneskelige faktorer spiller en viktig rolle, derfor handler sikkerhetsarbeidet om vår kultur.

Hos Tibnor praktiserer vi sikkerhet først hver dag.

Lean

En veltrimmet produksjon

Hos Tibnor utvikler vi kontinuerlig våre arbeidsmetoder basert på vår Lean-filosofi «SSAB One». Kontinuerlig forbedring innebærer kontinuerlig læring og daglige forbedringer.

Vi må hele tiden forbedre oss slik at vi er relevante i markedet, for kundene, medarbeiderne og samfunnet. Hvordan sikrer vi dette? Hos Tibnor utvikler vi våre arbeidsmetoder våre basert på vår Lean-filosofi «SSAB One». Dette gjøres i alle team og i alle land for å sikre Tibnors konkurranseevne, eliminere svinn i våre prosesser, øke effektiviteten og skape engasjement blant alle medarbeidere.

I praksis har alle team i alle land daglige eller ukentlige møter for å styre teamenes arbeidsmengde og identifisere avvik og forbedringer. Vi fokuserer også på problemløsing i alle team for å forbedre «normaltilstanden». Alle medarbeideres kunnskap skal benyttes, slik at vi kan forbedre oss sammen. På denne måten skaper vi engasjement hos Tibnor.

Mangfold

Mangfold hos Tibnor

I Tibnor respekterer vi alle og søker å sikre at ingen får en mindre fordelaktig behandling på grunn av kjønn, seksuell legning, rase, etnisk bakgrunn, alder, religion eller tro.

Vi er overbevist om at mangfold beriker virksomheten og bedriftskulturen. Som en del av SSAB-konsernet jobber vi tett med kunder og leverandører over hele verden. For at vi skal kunne oppfylle deres behov på best mulig måte, må vi forstå alles tilnærmingsmåter og kultur. Likeså har vi mannlige og kvinnelige medarbeidere fra ulike geografiske områder, mennesker med ulike kompetanser og erfaringer som har jobbet hos oss i kort eller lang tid. Som selskap etterstreber vi at alle skal føle seg inkludert, og samtidig gi alle våre medarbeidere like muligheter til å utvikle seg.

Bærekraft

Bærekraft er vår viktigste forretningsdriver

I Tibnor har vi tre fokusområder for bærekraft på samme måte som SSAB, vårt morselskap:

  • Bærekraftig drift
  • Bærekraftig tilbud
  • Ansvarlig partner

Bærekraftig drift
Bærekraftig drift betyr at vi jobber for å redusere vår miljøpåvirkning i vår virksomhet. Vi har for eksempel pågående initiativ for å øke transportfyllingsgraden og redusere energiforbruk og skrap.

Bærekraftig tilbud
Bærekraftig tilbud betyr at vi tar mer hensyn til den miljømessige og sosiale påvirkningen av våre produkter og tjenester, og vi fokuserer for eksempel på lokale innkjøp. Vi tilbyr blant annet SSABs avanserte høyfaste stål og bråkjølt og herdet stål som er sterkere, lettere og også mer bærekraftig. Vi er stolte over å være en del av SSAB Group, som har lagt ut på en bærekraftsekspedisjon som revolusjonerer stål gjennom hele livssyklusen – fra stålproduksjon, til sluttbruk og 100 % resirkulerbarhet. I dag slipper SSABs masovner ut 7 % mindre CO2 enn gjennomsnittet i EU, men SSAB streber etter mer. Innovasjoner i HYBRIT-initiativet setter stålproduksjon på vei til å være fossilfri innen 2045. Les mer på SSABs nettside.

Ansvarsfull partner
Ansvarlig partner som fokus gjør at vi har løpende tiltak innen helse og sikkerhet, men også knyttet til mangfold og forretningsetikk.

The natural choice

Bli med oss nå og jobb i Tibnor

Ledige stillinger
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.