text.skipToContent text.skipToNavigation

Pris, marked & betingelser

Hos Tibnor finner du oppdatert og relevant pris og markedsinformasjon. Her får du også en oversikt over våre generelle betingelser.

Vi oppdaterer normalt våre priser hver måned og publiserer informasjon om endringene under linken prisendringer. I vår prisindeks kan du se de generelle endringene over tid per produktnivå. Vi anbefaler at du logger deg inn i portalen for å se dine priser. 

Vi publisererer med jevne mellomrom vårt syn på pris- og markedsutvikling. Informasjonen er basert på uavhengige kilder og satt sammen for å gi et helhetlig bilde av pris og leveringssituasjonen, samt det norske markedet. Denne finner du under linken «Markedsinformasjon».

Informasjonen du finner på våre sider er ment å gi våre kunder et overblikk over Tibnors priser, generelle betingelser og syn på markedsutviklingen.  Bruk av informasjonen og tolkning av denne gjøres på eget ansvar. Har du behov for ytterligere informasjon, ta kontakt med din kundeansvarlig. 

Generell informasjon

Salg og leveringsbetingelser

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.