text.skipToContent text.skipToNavigation

Digitalisering for stålindustrien

Oppdag nye og innovative verktøy

Tibnors digitale tjenester

En oversikt over Tibnors digitale tjenester

Målet vårt er å digitalisere hele leverandørkjeden av stål og metaller. Oppdag alle våre digitale tjenester designet for deg.
 

Kundeportal

Kundeportalen vår er en innkjøpskanal som lar deg bestille produkter på nettet. Et intuitivt grensesnitt gjør kjøpsprosessen raskere og enklere.

EDI

Ved å sette opp en EDI-kobling, kobler vi ditt forretningssystem med Tibnor. EDI muliggjør overføring av lagerbalanser, produktinformasjon, ordrer, ordrebekreftelse, leveringsvarsler og fakturaer. Dette er vanlig for større kunder med eget forretningssystem.

PunchOut OCI

Hvis du foretrekker å handle via ditt innkjøpssystem, kan vi koble systemene via PunchOut / OCI med Tibnor. Dra nytte av automatisk dataoverføring og mindre manuell håndtering.

Faktura

For å forenkle din fakturahåndtering og som en del av vårt miljøarbeid tilbyr vi din bedrift tre ulike måter å motta Tibnors elektroniske faktura. 

Våre tjenester

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.