text.skipToContent text.skipToNavigation

Spalting og klipping

Tibnor spalter og klipper metallplater. Dette betyr at materialet blir levert til deg i lengden og bredden som passer for deg.

Spaltning gjøres ved at spiraler rulles gjennom herdet skjærestål og deretter rulles i splittringer i henhold til kundens ønsker. Vi håndterer materialer fra tykkelse 0,28 mm til 6,0 mm, maksimal bredde 1500 mm, med en toleranse på +/- 0,30 mm.

Klipping gjøres fra coils med en flygende saks, noe som er veldig effektivt, siden maskinen aldri trenger å stoppe for å utføre en klipping. Vi håndterer materialer fra tykkelse 0,5 til 6,0 mm, maksimal bredde 1500 mm, med en toleranse på +/- 0,50 mm.

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.