text.skipToContent text.skipToNavigation

Bearbeiding 

Fokuser på det du kan best og la Tibnor gjøre resten

Hvis du har som mål å videreforedle materialer, hvilke produksjonsprosesser er det da som virkelig tilfører verdi til din virksomhet og som kundene dine er villige til å betale for?

Samtlige produksjonsprosesser er viktige, men langt fra alle kan anses som en del av kjerneprosessen til hver virksomhet. Mange produksjonsprosesser gjennomføres for å klargjøre materialet på ulike måter. De forberedende prosessene tar tid for personalet ditt. Det kreves ofte plass i verkstedet ditt eller på byggeplassen for å kunne gjennomføre disse prosessene. Plass som du skulle kunne bruke til noe annet. Det er i denne delen av prosessen Tibnor kan tilby sine tjenester.

La oss klargjøre materialet slik at du kan starte produksjonen umiddelbart. Samtidig eliminerer du risikoen for at noe blir feil, og at materialet du har kjøpt blir ødelagt før produksjonen i det hele tatt har startet. Du betaler kun for den mengden du behøver og unngår svinn. Når dine ansatte får gjøre det de kan best, skaper dette også merverdi for kundene dine.

Vi har markedets beste og mest utbygde lager- og logistikknettverk i Norden, pluss profesjonelle medarbeidere med høy kompetanse som drives av å løse behovene til kundene våre. Våre enheter har utstyr som er spesialisert for ulike typer materialer, noe som innebærer at vi også kan imøtekomme komplekse behov. Vi har bearbeidingsenheter i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Litauen.

Våre tjenester

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.