text.skipToContent text.skipToNavigation

Knekking

La Tibnor levere et ferdig og knekt produkt til deg. Vi arbeider etter dine spesifikasjoner, og du får en komponent som er klar til å brukes i din produksjon. Knekking betyr at materialet blir behandlet i en kantpress til den angitte formen. Det er et produksjonstrinn som hovedsakelig gjøres på metall. Vi jobber i nært samarbeid med SSAB for å utnytte deres stålegenskaper best mulig.

La Tibnor kantpresse materialet før det sender til deg. Vi kantpresser i henhold til dine spesifikasjoner fra et stort antall kantpresser i Sverige og Finland, og håndterer materialer opp til maksimalt 14 meter i lengde med en trykkraft på 4000 tonn. Vi tilbyr også buede rør, inkludert sveising.

Tibnor tilbyr kaldformede profiler i henhold til SSABs produksjonsprogram. Profilene produseres ved å rulle i flere trinn til riktig profil er oppnådd. SSABs omfattende utvalg av kaldformede åpne stålprofiler gir store og varierte muligheter i ståltyper (opp til S900) og former. Et stål og en form som nøyaktig samsvarer med bruken, gir betydelig vekt og kostnadsbesparelser. Hver vektenhet du sparer gir deg lettere design og lavere transportkostnader. Våre kaldformede åpne profiler er produsert i samsvar med EN 10162.

Tibnor kan levere plater til deg som er radiusvalset og klar for produksjonen. Radiusvalsing betyr at arket er formet i en rulledannende maskin ved bruk av tre eller fire valser til riktig radius er oppnådd. Radiusvalset ark brukes for eksempel som dekkplater for sisterner eller barktrommer.

Tibnors kapasitet
Bredde3 250 mm
Tykkelse50 mm (opptil 120 mm kan tilbys fra en underleverandør)

Les mer

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.