text.skipToContent text.skipToNavigation

Kapping

Tibnor kapper alle typer materialer som bjelker, stang- og hulprofiler,  metall, spesialstål, presisjonsrør og rustfritt etter dine ønsker og spesifikasjoner. Kapping gjennomføres vanligvis med sirkel- og båndsag. For å kunne oppfylle komplekse kappe- og hulltakingsbehov, bruker vi  mer avanserte plasma- og laserskjæringsmaskiner. Hvis du velger Tibnor som leverandør får du materialet ferdig bearbeidet og tilpasset din produksjon.

Sirkel- og båndsag

Tibnor utfører sirkel- og båndkapping av alle produkter i produktutvalget for å gi deg lengden og utførelsen du trenger til kommende produkter. Våre maskinparker er tilpasset materialet som lagerføres på det respektive anlegget, og vi har lang erfaring når det gjelder kapping.

Laserskjæring

Rørlaseren klarer komplekse former og hulltaking. Vi  laserskjærer bjelker, rør og hulprofiler.

Vi kapper og tilpasser alle dimensjoner av bjelker og stangstål som tilbys i produktutvalget etter dine spesifikasjoner.
Tibnors kapasitet
LengdeMaks. 24 200 mm
Grader, gjærkappingMaks. 70°(60°ved>18 000 mm)

Vi tilbyr presisjonskapping  av rør og andre hulprofiler. Presisjonskapping er en automatisert prosess som kapper, rengjør, avgrader og måler ferdige detaljer. Presisjonskapping brukes oftest på tynnveggede rør som krever svært nøyaktig dimensjon og overflatekvalitet.

Tibnors kapasitet
Legde4-13 000 mm
Diameter4-145 mm
Grader gjærkappingupptill 70°

Vi kapper og tilpasser spesialstålet slik at det passer til din produksjon.

Tibnors kapasitet
Lengde9-7 000 mm
Diameter6-650 mm (maks.180 mm ved kapping med sirkelsag)

Tibnor kapper også aluminium og andre metaller for å levere ferdige lengder til din produksjon. Maskinene er skånsomme mot materialet når det gjelder snittoverflater og riper. Muligheten for kapping i bunter på maks. 120x120 mm bidrar til raske leveringer.

Tibnors kapasitet
Rundt10-125 mm
Firkantet10-125 mm
Flatt/profil10 x 10-120 x 120 mm
Maks. ingående lengde6 200 mm
Kapplengder10-2 000 mm
Best toleranse±0,5 mm

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.