text.skipToContent text.skipToNavigation
Produktinformasjon

Med sine anti-korrosjonsegenskaper minimerer SSAB Weathering 355 behovet for vedlikehold og anti-korrosjonsbehandling, noe som bidrar til å redusere vedlikeholdskostnadene betydelig gjennom hele produktets livssyklus. I tillegg til lave vedlikeholdskostnader betyr det reduserte behovet for korrosjonsbeskyttelse mindre forbruk av maling og løsemidler, noe som gjør SSAB Weathering 355 til et miljøvennlig stålvalg. I produksjon bidrar stål til å øke produktiviteten takket være dets gode formbarhet, seighet og sveisbarhet. Typiske bruksområder er konstruksjonskomponenter i bygninger, sendermaster og mye mer. SSAB Weathering 355 varmvalset bånd og metallplater oppfyller eller overgår kravene i EN 10025-5. Les mer på SSABs hjemmeside.

Dokumenter (nedlastninger)
Datablad: SSAB Weathering 355
Produkt detaljer
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.