text.skipToContent text.skipToNavigation
Produktinformasjon

EN 10305-1 er kaldtrukne sømløse presisjonsstålrør, som er et godt valg i mange sammenhenger. De er preget av stramme dimensjonstoleranser og fine overflater. De er derfor et verdsatt produkt for konstruksjoner hvor det stilles høye krav til nøyaktighet. E235 er den vanligste standarden på vårt lager. De er tilgjengelige i stålkvalitet E235 + C hvor bokstaven "C" står for kaldtrekking; når det gjelder kjemisk analyse, tilsvarer E235 stålkvaliteten S235. Rørene kan også varmebehandles. De egner seg veldig godt blant annet til produkter som utsetter materialet for påkjenninger når de roterer. Styrkenivået er høyere enn normalt for S235 på grunn av det kalde trekket. Standarden EN 10305-1 dekker også mange andre typer stål og Tibnor kan tilby alle disse på forespørsel. Flere av de standardiserte variantene kan bearbeides til høy styrke ved varmebehandling. Kaldtrukne sømløse rør er tilgjengelig i et bredere utvalg av veggtykkelser enn andre typer presisjonsrør. Dette betyr at de er svært populære som maskindeler i bilindustrien så vel som i generell verkstedindustri og gruvedrift.

Dokumenter (nedlastninger)
Produkt detaljer
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.