text.skipToContent text.skipToNavigation
Produktinformasjon

EN 10217-1 er sveisede stålrør for trykkbærende formål. De er ment som ledninger for forskjellige medier, for eksempel luft, vann og andre væsker, samt gjørme og grus. De brukes også i fjernvarmenett og snøkanonanlegg. Disse rørene oppfyller kravene som skal godkjennes for å bli utsatt for trykk. Vår lagerstandard er P235TR1, en mer kvalifisert variant designet for å motstå høye trykk (indikert med bokstaven "P"). Rørene sveises og brukes overalt der du må transportere gasser, væsker eller slam under moderat høyt trykk, f.eks. i varmtvannsrør, i prosess- og kjemisk industri og i gruvedrift. Kommersielle rør er et vanlig produkt i blant annet prosess- og kjemisk industri. De brukes også i gruver og i byggebransjen.

Dokumenter (nedlastninger)
Produkt detaljer
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.