text.skipToContent text.skipToNavigation
Produktinformasjon

Som standard lagerfører vi hardforkrommet stang i stål type 280X, som er et lite karbon, mikrolegeringsstål med analyse som tilsvarer stål 19MnVS6 i SS-EN 10267 og stål S450J0 i SS-EN 10025-2 (SS 2142). Stålet er imidlertid optimalisert på en slik måte at strekk- og bruddgrensen er 20 - 25% høyere enn normalt for det nevnte standardstålet. Denne forbedringen oppnås uten å ofre sveisbarhet eller maskinbarhet. Den høye styrken gjør det mulig å bruke en stempelstang med mindre diameter uten tap av ytelse, noe som igjen gir besparelser i vekt og dermed også kostnader.

Metallet krom har utmerkede korrosjonsegenskaper, selv om korrosjonsmotstanden til hardforkrommet stang er begrenset. Kromlaget er hardt og har store indre belastninger, noe som resulterer i dannelsen av et nettverk av korte, fine fragmenter. Ved å kontrollere hardforkromningsprosessen og etterbehandlingen på en passende måte, er det fremdeles mulig å opprettholde en god korrosjonsmotstand når den utsettes for fuktig luft og / eller oksygenert vann.

Cromax 280X har diametertoleranse f7 som definert i ISO 286 - 2. Overflatebehandlingen målt som Ra er 0,2 µm eller bedre. Stangens glatthet er ≤0,1 mm / 0,5 m for diameter mindre enn 30 mm og ≤ 0,1 mm / m for større diameter. Tykkelsen på kromlaget er minst 20 μm med en hardhet over 850 HV0.1.

Vi kan også tilby induksjonsherdet forkrommet stang samt hardforkrommet rør.

Produkt detaljer
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.