text.skipToContent text.skipToNavigation

Digitalisering for stålindustrien

Oppdag nye og innovative verktøy

Faktura

For å forenkle din fakturahåndtering og som en del av vårt miljøarbeid tilbyr vi din bedrift tre ulike måter å motta Tibnors elektroniske faktura. 

Faktura via e-post

Bestiller du faktura direkte til din e-post kan du enkelt lagre disse i PDF-format og hente de opp igjen. Du sparer samtidig miljøet ved å bruke mindre papir og færre posttransporter. Samtidig slipper du å betale fakturaavgift.  Påmelding gjør du her.

Elektronisk faktura

Istedenfor at fakturaen skal gå via e-post kan du få den direkte til ditt økonomisystem. Vi har koblinger til de fleste økonomisystemer. Er du interessert i EDI-faktura via Bis Biling 3.0 eller XML? Påmelding gjør du her.

Faktura via EDI/EDIFACT 

Istedenfor at fakturaen skal gå via e-post kan du få den direkte til ditt økonomisystem. Vi har koblinger til de fleste økonomisystemer. Er du interessert i EDI-faktura via EDIFACT. Påmelding gjør du ved å kontakte kreditt.norge@tibnor.com. 

Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.