text.skipToContent text.skipToNavigation

Doosan Infracore Norway AS

Høykvalitets anleggsutstyr er avhengig av unike løsninger og solid kvalitet

Doosan Infracore Norway AS er en global industrileder innen konstruksjon og produksjon av tungt anleggsutstyr. Med et mål om å gi kunder mulighet til å utføre sitt arbeid mer effektivt, tilbyr selskapet produkter som er designet og bygget for å levere det høyeste nivå av ytelse og produktivitet. Stålet som benyttes i produksjonen av deres høykvalitets anleggsutstyr leveres av Tibnor. I samarbeid med SSAB og Tibnors servicesenter ved Seinajôki i Finland produseres det komplette kit til Doosan Infracore Norway, skreddersydd for deres produkter.

Doosan Infracore Norway AS

Doosan Infracore Norway AS er en del av Hyundai Heavy Industries konsernet i Korea. Konsernet er et av de største og mest anerkjente selskapene i Korea. Med et omfattende distribusjonsnettverk leverer selskapet solid verdi til kunder verden over. Doosan Infracore Norway AS leverer sine produkter under varemerket Hyundai og Doosan (varemerket Doosan blir erstattet av nytt varemerke Develon i løpet av 2023). I Europa finnes det hundrevis av førsteklasses forhandlere for disse varemerkene som betjener det europeiske markedet.


Doosan Infracore Norway AS har også en lang historie i Norge. Fra å bli etablert som Glamox AS i 1969, gikk selskapet over til å bli Moxy AS i 1975, før det fikk en ny start i 2008. Da ble selskapet heleid av Doosan Group, under navnet Doosan Infracore Norway AS. I 2022 ble anleggsmaskindivisjonen til Doosan Group kjøpt av Hyundai Heavy Industries. Med hovedkontor i Elnesvågen i Møre og Romsdal, og med en rekke forhandlere rundt om i landet, ser man i dag anleggsutstyret til Doosan Infracore Norway AS på en rekke byggeprosjekter i Norge.  

Bredt produkttilbud innen anleggsutstyr

Doosan (som etterhvert bytter navn til Develon) og Hyundai har et bredt produkttilbud innen anleggsutstyr som omfatter alt fra belte- og hjulgravere, hjullastere, leddete dumpere, minigravere og redskaper for utleie til anlegg, steinbrudd, gruvedrift og generell industri. Stålet som leveres fra Tibnor er hovedsakelig stålplater produsert av vårt moderselskap, SSAB. Platene blir tilskåret og formet ved Tibnor sitt servicesenter i Seinajôki i Finland. Servicesenteret i Seinajôki er et av Nordens største bearbeidingsenheter, med ca. 200 ansatte. Produksjonsenheten er spesialisert på bearbeiding av stålkomponenter. Her produseres komponenter til alle type kunder, fra ferdige kuttede komponenter til bil- og byggebransjen til spesialbestilte komponenter til unike produkter. 


Fra Seinajôki fraktes ferdig produkt, i form av komplette kit, til Doosan Infracore Norway som benytter kitene til produksjonen av eget anleggsutstyr.

Et velfungerende samarbeid mellom flere parter

Arnfinn Malmedal jobber som Team Leader Sourcing Buyer i Doosan Infracore Norway AS. Han har samarbeidet med Tibnor i mange år og er godt fornøyd med samarbeidet. 

- Vi har hatt et meget godt samarbeid med Tibnor i mange år og er godt fornøyd med kvalitet og leveringspresisjon. Det er viktig at dette inntrykket ikke forandres nå når vi skal øke ytterligere og mer enn noen gang. Vi er helt avhengig av å få leverte bestillinger til rett tid og med god kvalitet. 


Stein Ivar Eldstad jobber som Sales Manager i Trondheim og kjenner godt til Doosan Infracore Norway som kunde. Han forteller om et velfungerende samarbeid mellom Doosan Infracore Norway, Tibnor, SSAB og servicesenteret i Finland. 

- Doosan Infracore Norway er en flott kunde for både Tibnor og SSAB. Vi har jevnlige oppfølgingsmøter og en god forecast, dette gir oss en god forutsigbarhet for produksjonen hos vårt servicesenter. 

Eldstad avslutter:

- Vi i Tibnor er stolte over å kunne bidra til framstilling av flotte produkter som vi titt og ofte ser i drift ved veibygging og ved andre anleggsaktiviteter.

I korthet

Hyundai Doosan Infracore / Hyundai Construction Equipment

Global industrileder innen konstruksjon og produksjon av tungt anleggsutstyr.

Utfordring

Produksjonen av høykvalitets anleggsutstyr setter høye krav til kvalitet og bearbeiding av stålet som skal benyttes. 

Løsning

Gjennom et samarbeid med SSAB, servicesenteret i Finland og Tibnor produseres det komplette kit til Doosan Infracore Norway AS. De komplette kitene er skreddersydde for deres produkter og tilfredsstiller deres krav til kvalitet.

Tibnor har bearbeidingsenheter i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Litauen. Våre enheter har utstyr som er spesialisert for ulike typer materialer, noe som innebærer at vi også kan imøtekomme komplekse behov. Les mer om våre bearbeidingstjenester her.

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.