text.skipToContent text.skipToNavigation

Eksjö Maskin & Truck

Smidig netthandel sparer tid

«Det går raskt, er smidig og veldig brukervennlig.» Det sier Mattias Svensson, innkjøper hos Eksjö Maskin & Truck, som handler mesteparten av sitt stålmateriale fra Tibnors Webshop.

Eksjö Maskin & Truck i Småland er en av Sveriges eldste leverandører av nye og ombygde lastebiler og tilhengere til treindustrien. På fabrikken i Eksjö produseres ca. 150 kundetilpassede flis- og spesialpåbygg til lastebiler som skal frakte flis, trevirke og papirmasse rundt i landet.

- Vår forretningsidé bygger på at vi er veldig kundetilpasset i vår produksjon og at vi skal tilby spesialpåbygg som kundene ønsker. Alle påbygg er unike, forteller Mattias Svensson, innkjøper hos Eksjö Maskin & Truck.

Eksjö Maskin & Truck kjøper stort sett alle standardprodukter som bjelker og plater som brukes ved produksjonen på fabrikken i Eksjö fra Tibnor. Dessuten kjøper de en del spesialprodukter som for eksempel ferdigskårne bjelker. Alle standardprodukter bestiller de via Tibnors Webshop.

- Å handle via Webshopen er veldig smidig og sparer mye tid. Jeg kan for eksempel legge inn en bestilling i lunsjen eller etter kontortid, og slipper å vente til dagen etter. Jeg synes det fungerer veldig bra. Webshopen er brukervennlig slik at jeg raskt finner det jeg leter etter, sier Mattias Svensson som starter som innkjøper hos Eksjö Maskin & Truck sommeren 2016 og har handlet via Tibnors Webshop siden den tid.

 - Det er selvsagt at vi handler på Internett når det fungerer så bra som dette. Stort sett alt kan kjøpes på Internett om dagen, så hvorfor ikke benytte muligheten her også?

Raskt og brukervennlig

De få gangene han har hatt behov for hjelp med bestillingen har han enten brukt Webshopens chattefunksjon og løst problemet på noen få minutter, eller han har henvendt seg til sin dedikerte selger hos Tibnor.

- Men dette har ikke skjedd mange ganger fordi Webshopen fungerer som sagt veldig bra og har en brukervennlig funksjonalitet.

Tidsbesparelsene er ekstra positivt når det haster som for eksempel hvis Eksjö Maskin & Truck får inn en bestilling på en reparasjon.

- Vanligvis har vi tre måneders leveringstid på våre nybestillinger, og vi har alltid materiell liggende for slike formål. Men det hender jo at lastebiler går i stykker eller kjører av veien, og da haster det litt med å få tilsendt materiell for produksjon. Tibnor har alltid raske leveringstider, og da er det helt topp at vi kan legge inn en bestilling via Internett og slippe masse tid i telefonen eller å vente på en selger, sier Mattias Svensson. 

I korthet

Eksjö Maskin & Truck
Eksjö Maskin & Truck ble grunnlagt i 1967 og er en av Sveriges eldste leverandører av nye og ombygde lastebiler og tilhengere med flis- og spesialpåbygg som spesialitet. Siden 2008 har de også egen produksjon av tilhengerchassis under varemerket Eksjövagnen.

Utfordring
Rask og smidig bestilling av stålprodukter som trengs til produksjonen av flis- og spesialpåbygg til lastebiler ved fabrikken i Eksjö. Å slippe ventetid, muligheten til bestille når som helst på døgnet og få informasjon om lagerstatus i løpet av noen få sekunder.

Løsning
Eksjö Maskin & Truck gjør mesteparten av sine bestillinger via Tibnors Webshop. Det er både raskt og brukervennlig, mener innkjøper Mattias Svensson. Dessuten kan han legge inn en bestilling etter kontortid, og slippe å vente til dagen etter. Webshopen er åpen 24 timer i døgnet og kunden kan se hele Tibnors sortiment, egen leveransehistorikk, fakturaer og tilbud.

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!