text.skipToContent text.skipToNavigation

Kavamet

Samarbeidet med lang historie

Samarbeidet mellom Kavamet og Tibnor startet allerede for over 30 år siden, og bedriftene har hatt et tett og sterkt samarbeid siden den gang. Tibnors fagkompetanse er viktig for Kavamets globale konkurransedyktighet. "Vi forstår hverandres behov og hva disse betyr for begge parter", sier administrerende direktør Kimmo Liljamaa.

Kavamet Konepaja Oy er en bedrift med lang historie innen produksjon av stålkonstruksjoner og konstruksjonsprodukter. Tibnor har vært leverandør av stål til Kavamet helt fra starten. Det lange samarbeidet er basert på gjensidig tillit, Tibnors leveringssikkerhet samt rett pris og god materialkvalitet. "Stålkonstruksjonene leveres for eksempel til forretningsbygg, bygging av industrikjeler og til forskjellige idrettsanlegg. Konstruksjonsproduktene går til gjennomføring av produksjonslinjene i fabrikker i forskjellig omfatning", forteller Liljamaa. 
"Produktene og tjenestene våre kan fås som komplette løsninger helt fra planleggingen og fram til leveringen av ferdige pakkeløsninger. Kundene kan selv bestemme hva slags løsning de ønsker", forteller Liljamaa. "Allerede i tilbudsfasen begynner vi å planlegge forskjellige løsninger for konstruksjonen vi skal bygge sammen med Tibnor. Vi jobber ekstra tett sammen i hele prosesskjeden for å kunne nå målene kundene har satt."

Ifølge Liljamaa skiller Tibnor seg positivt ut på markedet med en rask reaksjonsevne, sine forberedende tjenester og en god leveringssikkerhet. Det daglige arbeidet i Kavamet er lett når man har en pålitelig samarbeidspartner i ryggen, som man kan snakke direkte med. "De konkrete fordelene ved samarbeidet med Tibnor er deres evne til å reagere raskt. De raske svarene vi får fører planleggingen av produksjonen framover og gjør at produktene går raskere gjennom. Vi har stor nytte av det effektive samarbeidet under hele prosjektkjeden", forteller Liljamaa. 

"Jeg kan absolutt anbefale Tibnor, og spesielt på grunn av det effektive samarbeidet. Vi jobber sammen mot et felles mål."

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!