text.skipToContent text.skipToNavigation

Tukimet

Et smidig samarbeid

Tukimet Oy er en bedrift i Rauma i Finland, som blant annet har forskjellige rullatorer, sengegrep og støttehåndtak til handicaptoaletter i produktsortimentet. Råstoffet i produktene er metallrør, som leveres til bedriften av Tibnor Oy. Daglig leder i Tukimet, Jani Hiljanen, er fornøyd med samarbeidet som startet på 90-tallet.

Det blir brukt en eller annen type metallrør i alle produktene Tukimet produserer. Det sømløse samarbeidet med råstoffleverandøren har mange fordeler. Ifølge Hiljanen er samarbeidet en hjelp i utviklingen av virksomheten for begge partene. "Tibnor forsyner oss med hovedråstoffet vårt, metallrør, som for det meste er møbelrør på 25 og 22 millimeter", forteller Hiljanen.
Tibnor hjelper med å utvikle oss
 
"Anbudskonkurranse hører med til dagens rutiner. Vi fortsetter samarbeidet med Tibnor også etter anbudskonkurransene, for de har virkelig en høy kompetanse. Kompetansen deres har også gitt oss hjelp som vi ikke har vært i stand til å kreve eller be om", forteller Hiljanen. 

Ifølge Hiljanen er de viktigste kriteriene hos materialleverandøren høy kvalitet på råstoffene samt god leveringssikkerhet. Tukimet ønsker en kontinuerlig utvikling av sine egne produkter, og derfor er også støtten fra samarbeidspartneren i produktutviklingen viktig for dem. Ifølge Hiljanen kommer Tibnors kompetanse også frem i form av forbedringer av sluttproduktene.

"Vi har fått flere gode forslag fra Tibnor. Nå får vi for eksempel stålrørene kappet etter mål og med ferdige hull. Dette letter virkelig arbeidet vårt mye. Når vi ville lage rullatorer som tålte en høyere vekt enn tidligere, foreslo Tibnor at de kunne levere oss et kraftigere rørmateriale som fabrikkleveranse", forteller Hiljanen.

Det beste med å arbeide sammen med Tibnor, er ifølge Hiljanen det smidige samarbeidet. Det er lett å kontakte de ansatte i Tibnor, og de svarer raskt på spørsmål. Ifølge Hiljainen er Tibnor også flinke til å ta imot tilbakemeldinger, og de utvikler seg ved hjelp av disse. "Med sine tjenester og produkter klarer Tibnor å tilby en høyere verdi enn kunden kan forvente seg", konstaterer Hiljanen.

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.