text.skipToContent text.skipToNavigation

Hvordan påvirkes produktiviteten av å benytte samme grovplate til flere bruksområder?

Dato/ tid: 16. mars 2023 kl:13.00 - 13.40

SSAB og Tibnor inviterer til webinar med fokus på økt effektivitet i verksted ved hjelp av SSAB Multisteel. SSAB Multisteel omfatter konstruksjonsstål, trykkbeholderstål og skipsplater hvor flere ulike ståltyper bakes sammen i en og samme plate. Dette lar deg redusere eget varelager og redusere kapitalbindingen. De stabile, gode materialegenskapene i kombinasjon med platens fine overflate er noen andre kjennetegn som øker produktiviteten i verkstedet.

Systematiser driften i ditt verksted

SSAB Multisteel har like mekaniske egenskaper og toleranser fra batch til batch. Den kan også leveres i tilpassede dimensjoner direkte fra anlegget slik at du kan optimalisere utnyttelsesgraden i egne prosjekter. Stålet kan kuttes til ditt eksisterende utstyr, detaljene kan deretter bøyes med tettere radier enn tilsvarende standardstål.  På denne måten elimineres et trinn i produksjonen. Siden SSAB Multisteel har et legeringsinnhold som er lavere enn standard, kan du også regne med god sveiseytelse. Platens fine overflate forenkler priming og maling og gir produktet et tiltalende sluttresultat.

Webinaret vil berøre disse områdene:

• Fordeler med SSAB Multisteel
• Karakteristiske trekk
• Tibnors lagersortiment
• Eksempler på bruk

Foredragsholdere

Lasse Brandt
Produktspesialist, Marked Plate & Parts, Tibnor

Lasse har siden 2013 jobbet som produktspesialist i Tibnor, med salg av plateprodukter og prefabrikkerte komponenter i Sverige. Lasse jobber mye med produktutvikling og support, både internt og eksternt hos kunder. 


Fredrik Lindqvist
M.Sc. Maskinteknikk

Fredrik har jobbet med teknisk support hos SSAB siden 2013, noe som innebærer bistand av kunder med å utvikle deres produkter, prosesser og materialvalg. Fredrik har tidligere jobbet med design og produksjon, samt med  produksjonstekniske problemstillinger.

Se nå

Se webinaret nå gjennom å fylle ut skjema under. 

Gjennom å sende inn utfylt skjema gir du Tibnor tillatelse til å behandle dine personopplysninger og godkjenner vår integritetspolicy. Vi følger alltid lokale regler for databehandling.

Fyll ut alle feltene riktig.Det oppstod en teknisk feil.Takk for innsendingen.
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.