text.skipToContent text.skipToNavigation

Logistikk

Stål og metall fra våre lagre med korte ledetider

Ønsker du materialer fra våre lagre med korte ledetider, slik at du selv slipper å lagre stål og metaller og kan bestille mer etter behov? Eller har du et prosjekt der du trenger en materialflyt helt uten forstyrrelser, dag etter dag? Noen har behov for raske leveringer fra lager, mens andre har mer avanserte opplegg. Uansett hvilken situasjon du er i, kan Tibnor hjelpe deg. Vi er eksperter på å organisere materialflyten for å ivareta den unike produksjonen til hver enkelt kunde. Ved å være en aktiv partner i din totale forsyningskjede av stål og metall, bidrar vi til din lønnsomhet.

Vi har et velutviklet distribusjonssystem og tilbyr mange ulike logistikkløsninger. Distribusjonen kan foregå med kranbil i henhold til transportskjema, eller vanlig transport der vi har samlasting med gods til andre kunder og kunden losser selv. Noe som er bra ut fra et miljømessig perspektiv.

Alt fra leveringer innen 24 timer fra lager til individuell materialflyt tilpasset dine behov. Uansett behov ønsker vi at kundene våre skal kunne redusere sin kapitalbinding og miljøpåvirkning samtidig som de frigjør ressurser og plass til kjernevirksomheten.

Smarte logistikkløsninger er tilsynelatende enkle, men de sparer deg for tid og penger. Kontakt oss og fortell oss om dine behov og forutsetninger, slik at vi sammen kan komme frem til den beste løsningen.

Logistikktjenester

  • Kundetilpassede direkteleveringer 
  • Lagerleveringer
  • Ferdigvarelager 
  • Kundetilpasset emballasje
  • Kundetilpassede palletiketter

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!