text.skipToContent text.skipToNavigation

EDI

Økt effektivitet med en EDI-kobling

EDI (Electronic Data Interchange ) sørger for automatisk datautveksling mellom ERP-systemene. En EDI-tilkobling bidrar til å redusere kostnader og minimerer feil som følge av manuell dataoverføring. Standarder vi støtter er EDIFRAKT og XML Monitor. Vi kan også tilpasse grensesnittet slik at det passer bedriftsspesifikke krav. Når du bruker en EDI-forbindelse som utfører og mottar ordrer, er tilgang til ordre- og leveringsbekreftelser og fakturaer ukomplisert og enkel. Vi tilbyr også løsninger for e-fakturering i standard Svefrakt eller EHF.

Fordelene med Tibnor EDI

  • Økt effektivitet ved hjelp av automatisering
  • Umiddelbar ordrehåndtering
  • Mindre manuelt arbeid
  • Data av høy kvalitet på grunn av feilfri overføringer
  • Mer tid til å fokusere på kjernevirksomheten


Hvordan fungerer EDI?

EDI er en permanent forbindelse mellom forretningssystemer, CRM, innkjøpssystemer og andre programvareløsninger. En EDI-tilkobling muliggjør automatisk overføring av kommersiell informasjon inkludert bestillinger, ordrebekreftelser, leveringsmeldinger og fakturaer. Automatisering av bestillingsprosessen øker effektiviteten og reduserer feil.

Oppdag nye muligheter

Oppdag alle mulighetene som Tibnors digitale tjenester har å tilby og slipp løs et nytt forretningspotensial. Kontakt oss allerede i dag!

Kontakt oss!