text.skipToContent text.skipToNavigation

2018-11-07

Tibnor utpekt til sertifisert SSAB Laser© Certified Partner i Norden og Baltikum

SSAB har utpekt Tibnor til SSAB Laser Certified Partner i Norge, Sverige, Finland og Baltikum. Distribusjonsnettverket til SSAB Laser partner består av ett 10-talls dedikerte partnere i Europa og Tibnor er valgt til hoved partner for det norske markedet.

«For oss er det naturlig å representere SSAB, det har vi gjort i mange år og nå tar vi ytterligere ett steg fremover i samarbeidet», sier Idar Vartdal, ansvarlig for SSAB produkter og leder for produktavdelingen hos Tibnor i Norge.

«Vi har allerede et sortiment av SSAB Laser og vil øke med flere dimensjoner. Sammen med vårt tilbud med høy tilgjengelighet, raske leveranser og et solid sortiment på øvrige produkter, vil vi bli en attraktiv leverandør til de norske laserskjærerne. Husk å at alle produkter finnes i Tibnors Webshop», fortsetter Idar. 

SSAB Laserer et unikt produkt, spesielt produsert for laserskjæring. Produktet forbedrer den generelle produksjonen, avkastningen og sluttproduktets kvalitet. SSAB Laser har også en garantert flathet både før og etter laserskjæringen. 

For mer informasjon om SSAB Laser® Certified Partner, vennligst kontakt:

Idar Vartdal, ansvarlig for SSAB produkter, Tibnor i Norge, idar.vartdal@tibnor.com

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.