text.skipToContent text.skipToNavigation

2019-05-02

Fleksibel produksjon og bedre kvalitet med ny laserskjæremaskin i Seinäjoki

Tibnor har igjen investert i maskinparken. Denne gangen en ny laserskjæremaskin vid vår produksjonsenhet i Seinäjoki. Den nye maskinen styrker tilbudet vårt innenfor laserskjæring. Vi kan nå tilby kundene en mer fleksibel, høykvalitets og konkurransedyktig produksjon av laserskjærte plater.

– Sammen med personalet valgte vi etter grundige sammenligninger en ny fiberlaser som kan skjære forskjellige materialetykkelser på mange måter.  Den nye maskinen øker kapasiteten i maskinparken vår, særlig for seksmeter lange stykker, noe som gir kundene større fleksibilitet. Den nye teknologien gir også sluttproduktene en mer nøyaktig finish. De første kundene er overført til maskinens arbeidskø, sier Arto Aro, som er leder for Tibnors produksjonsenhet i Seinäjoki.

Med den nye maskinen kan vi bedre betjene våre kunder som har bruk for laserskjæring, bl.a. ved å gi dem bedre leveringssikkerhet. Den nye maskinen skjærer 1–25 mm tykt materiale på mateområdet 2500 x 6000 mm. Maskinen har et raskt skjærehode og klarer også oksygen- og nitrogenskjæring.

– Det har vært interessant og utfordrende å bruke den nye maskinen, sier Pasi Lauttamus, som er operatør på den nye laserskjæremaskinen i Seinäjoki.

Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.