text.skipToContent text.skipToNavigation

2019-01-25

SSAB Laser® Plus – et konstruksjonsstål spesielt designet for laserskjæring

SSAB Laser® Plus er et designstål egnet for verksteder og komponentprodusenter som stiller høye krav til produktivitet, effektivitet og høy kvalitet i hele kjeden.

- SSAB Laser® Plus kan leveres i flere forskjellige typer stål, og det som virkelig fremhever produktet er SSABs garanti for flathet, ≤ 3 mm / m, som gjelder både før og etter laserskjæring, forklarer Mikko Forsblom, produktspesialist hos Tibnor.

Men det er også andre fordeler, påpeker Mikko.

- For eksempel kan bøying dra nytte av den minste indre bøyeradius, som med en bøyevinkel på 90 ° er 0 for båndvalset ark og 1,0 x tykkelse for kvartvalset. Slagmotstanden er garantert ≥ 40 J ved -60 ° C for båndvalset platemetall og ≥ 40 J ved -50 ° C for kvartvalset. Som tillater bruk under arktiske forhold eller når komponent eller produkt krever økt slagfasthet.

Tibnor er en SSAB Laser®-sertifisert partner og tilbyr SSAB Laser® Plus fra lager i flere dimensjoner og med kort leveringstid. For de kundene som trenger ferdige detaljer, kan Tibnor supplere med produksjonstjenester som kutting og bøying.

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!