text.skipToContent text.skipToNavigation

Velkommen til vår nye credit controller

Den 1 oktober 2020 ønsket vi Trude Nyborg velkommen til stillingen som credit controller. Her kan du bli litt kjent med henne.

Hvem er du? 

Jeg har en variert bakgrunn med utdannelse innen handelsledelse, jus og kreditt. Før jeg begynte som credit controller i 2010 jobbet jeg for det meste med kundeservice og økonomi i ulike sammenhenger, både i Norge og i utlandet. Ellers har jeg to barn på 9 og 14 år, hovedinteressen utenom jobb og familie er musikk/film.

Hva er det som motiverer deg til å jobbe med Credit?

Jeg snublet egentlig litt inn i det da kredittsjefen i min forrige bedrift trengte en ekstra på avdelingen. Jeg hadde jobbet med inkasso tidligere så kreditt var ikke helt fremmed. Det jeg liker med stillingen er at den ligger i skjæringspunktet mellom økonomi, kundeservice og salg. Jeg får brukt all tidligere erfaring og har utstrakt kontakt både med kunder og kollegaer. 

Kan du si litt om din dialog med kundene?

I 99% av tilfellene ønsker man jo å beholde kunden så det å ha en god dialog er viktig. Særlig kanskje for mindre bedrifter går det litt ære i å være en god betaler, så å være litt ydmyk når man tar kontakt er viktig, de aller fleste ønsker å gjøre opp for seg.

Kan du si litt om den første tiden i Tibnor og hvordan du opplever Tibnor som selskap og som arbeidsgiver?

Inntrykket så langt er at et er et selskap som ønsker å være en god leverandør, som har gode systemer på plass og som har selgere som brenner for sine kunder. Mange har lang fartstid og har kjent enkelte av kundene sine en liten mannsalder. Da er det viktig å ha en kredittavdeling som kan være en liten motvekt, som holder kontroll på den økonomiske biten og sørger for at vi selger til de rette kundene. Å komme inn som nyansatt er alltid spennende, men jeg ble godt tatt vare på og det er tydelig at det er jobbet mye med introduksjonsbiten.