text.skipToContent text.skipToNavigation

Bærekraftig tilbud


Vi er oppmerksomme på våre produkter og tjenesters miljø- og samfunnsmessige påvirkning og fokuserer derfor på lokalt innkjøp. Vi tilbyr blant annet SSAB`s avanserte høyfast stål og herdet stål som er sterkere, lettere og mer holdbart. Vi er stolte over å være en del av SSAB- konsernet, som har påbegynt en bærekraftsreise som revolusjonerer stål gjennom dele dens livssyklus – fra produksjon til sluttbrukeren, og med en gjenvinningsgrad på 100 %.  I dag slipper SSAB`s masovner ut 7 % mindre CO2 enn gjennomsnittet i EU, men SSAB har større ambisjoner. Gjennom innovasjoner i HYBRID- prosjektet kommer SSAB til å levere fossilfritt stål til markedet allerede i 2026.

Tibnor arbeider også i tett samarbeid med andre nordiske stålprodusenter, alle kjennetegnet av høykvalitet og ressurseffektiv produksjon. I tillegg til SSAB`s produkter har Tibnor også sterke relasjoner til Outokumpu, Ovako, Speira, Celsa, Granges og Duferco Danish Steel. På denne måten sørger vi for at rundt 60 % av Tibnors materiellkjøp kommer fra nordiske fabrikker. 

Les mer

La oss gjøre en forskjell sammen

Vi er overbevist ​om, at det er sammen, vi skaper en mer bærekraftig fremtid. Kontakt oss og la oss sammen gjøre en innsats for å gjøre det litt bedre i fremtiden.

Kontakt oss