text.skipToContent text.skipToNavigation

Tibnor ønsker Ole Henrik Haugan velkommen i teamet! 

Ole Henrik er ansatt i stilling som Key Account Manager i Østlandsregionen med utgangspunkt i gamle Østfold. Han er 29 år gammel og bor i Fredrikstad sammen med samboer og 2 barn. Ole Henrik har erfaring fra forskjellige salgsyrker, både innen privatmarkedet og bedriftsmarkedet. I tillegg har han de 3 siste årene tatt en Bachelorgrad i Innovasjon og prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold. 

-Vårt valg falt på Ole Henrik fordi han viser et høyt engasjement og et genuint ønske om å lære stålindustrien å kjenne, forteller Rune Evensen, Sales Manager Øst. -  Hans kombinasjon av salgserfaring og studier sammen med nysgjerrighet og interesse for bransjen danner et godt grunnlag for at han skal lykkes og bidra til å utgjøre en forskjell for våre kunder.  

Vi ønsker selvfølgelig å vite litt om hvorfor stillingen i Tibnor var av interesse for Ole Henrik og ba ham si litt om bakgrunnen for hvorfor han søkte stillingen og hvordan han har opplevd den første tiden i selskapet? 

Det å kunne jobbe i et selskap som er markedsledende i sitt felt, og som har mange erfarne og kompetente mennesker, gjør at jeg ser mulighet for læring og mestring. Dette er en viktig faktor for å skape trivsel på en arbeidsplass for meg.  Hittil i Tibnor har jeg bare positive erfaringer. Det er et inkluderende miljø hvor kunnskapsdeling internt står høyt i fokus. Jeg har selv stor frihet til å påvirke min opplæring og hverdag. Kolleger og ledere gjør virkelig en innsats for at jeg skal ha det jeg trenger hele tiden. 

På hvilke måte kan du bidra til å utgjøre en forskjell for våre kunder?  

Salg og kommunikasjonsferdighetene mine kombinert med utdanningen min, gjør at jeg vil kunne ha et høyt fokus på at kundene blir tatt godt vare på, og at det vil forhåpentligvis skape nye kunder og relasjoner. 


Det er viktig at jeg kan avdekke kundene sine behov og sette meg inn i prosjektene som kundene skal gjennomføre. Jeg ønsker å bidra slik at kundene ikke er i tvil om hvem som skal kontaktes i planleggingsfasen ved neste prosjekt.

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.