text.skipToContent text.skipToNavigation

Tibnor ønsker Sheila Shaw velkommen i teamet!


Sheila er ansatt i stilling som inneselger i Vestlandsregionen, og jobber fra vårt kontor i Stavanger. Hun er 32 år, har to døtre på 6 og 8 år og flyttet nylig fra Kopervik til Stavanger.  

-Valget falt på Sheila fordi hun har en meget serviceinnstilt holdning og vil møte våre kunder på en positiv og imøtekommende måte. Hun har solid bakgrunn, med nærmere 17 års erfaring innen kundeservice, salg og rådgivning og kan vise til mange fornøyde kunder og positive resultater, forteller Ann Therese Larsen, Sales Manager for region Vest. -Sheila har også hatt ansvar for publiseringer på sosiale medier som Instagram og Facebook. Som ny i bransjen kan hun bidra med en trygg og solid kundehåndtering, og et positivt bidrag til arbeidskulturen i Vest. 

Vi ønsker selvfølgelig å vite litt om hvorfor stillingen i Tibnor var av interesse for Sheila og ba henne si litt om bakgrunnen for hvorfor hun søkte stillingen og hvordan hun har opplevd den første tiden i selskapet? 

Stillingen som inneselger i Tibnor gir meg muligheten til å bruke den kompetansen jeg har bygget opp gjennom 17 år, innen salgsfaget. I Tibnor ser jeg muligheten for å utvikle meg ytterligere og å være en del av en seriøs og fremadgående bedrift. 

Den første tiden har vært veldig lærerik. Jeg har blitt kjent med mange flotte kollega med utrolig høy kompetanse og som virkelig stiller opp for hverandre. Som nyansatt opplever jeg at Tibnor setter sine ansatte høyt, at de ansatte får gode verktøy og oppfølging. Alle har tatt godt imot meg og jeg gleder meg til fortsettelsen.

På hvilken måte kan du bidra til å utgjøre en forskjell for våre kunder?  

Jeg har bred erfaring innenfor kundebetjening og denne kunnskapen er veldig essensiell hos Tibnor også. Kundene er viktig i min stilling, og jeg ønsker å gjøre det jeg kan for å hjelpe mine kunder med å oppnå ønsket resultat. Så det å være tilgjengelig, nøye og allikevel effektiv, samt ha god dialog med kundene anser jeg som viktig i min jobb. 

Jeg ønsker å skape gode relasjoner og en positiv opplevelse. Jeg byr på meg selv og ønsker å finne de beste løsningene, skreddersydd til kundens behov. 

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.