text.skipToContent text.skipToNavigation

Effektive og ansvarsfulle innkjøp


Sammen med de øvrige virksomhetene i SSAB- konsernet, har Tibnor en bærekraftspolicy for leverandører som er basert på FN`s Global Compact. Den inneholder arbeids- og menneskerettigheter, helse og sikkerhet, korrupsjonsbekjempelse og miljøspørsmål. Vi forbeholder oss retten til å undersøke våre leverandører ytterligere for å sikre at prinsippene i vår bærekraftspolicy etterleves.

- Bærekraft er en integrert del av vårt innkjøpsarbeid. Vi evaluerer alle våre leverandører basert på kvalitet, leveringssikkerhet, priser og bærekraft, forteller Jonathan Nejman, ansvarlig for innkjøp og lagerstyring i Tibnor.

Mulighet for å minske klimapåvirkningen

Rundt 90% av klimapåvirkningen av Tibnors produkter skjer før produktene ankommer til Tibnor – altså hos produsenten. Resterende del kommer først og fremst fra transporten og en liten del fra Tibnors egen drift.

Gjennom å vurdere ressurseffektivitet og og miljøpåvirkning ved valg av leverandører, har vår innkjøpsfunksjon store muligheter til å påvirke det generelle klimaavtrykket i den nordiske forsyningskjeden, forteller Nejman.

- Ingen annen distributør har like høy andel nordisk materiell som Tibnor. Vi har et tett samarbeid med de nordiske materialleverandørene som ligger i forkant, og i enkelte tilfeller er verdensledende, når det kommer til resirkulering av materiell og begrenset klimagassutslipp. Dessuten holder vi både kostnader og utslipp nede ved å inngå unødvendig lange transporter, fortsetter Nejman.

Kontinuerlig utvikling av en bærekraftig forsyningskjede

Tibnor har nylig utført en spørreundersøkelse, og spurt våre kunder hvilken utfordring de opplever knyttet til bærekraft, samt hvor mye dette påvirker deres beslutninger når det gjelder innkjøp.

- Vi vil fortsette arbeidet med å utvikle en bærekraftig forsyningskjede for stål og metaller i det nordiske markedet, og det mener jeg vi gjør både best og mest effektivt med våre kunder, avslutter Nejman.

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.