text.skipToContent text.skipToNavigation

Vi lanserer en egen bærekraftsside 

Med lanseringen av en egen bærekraftsside gir vi et bedre innblikk i hvordan vi jobber for å bidra til et bærekraftig samfunn.

Siden gjør det enkelt for kunder, samarbeidspartnere og andre interesserte å finne informasjon om hvordan vi realiserer vårt bærekraftsarbeid, samt sørger for å være en attraktiv samarbeidspartner og arbeidsgiver.

Vår nye bærekraftsside inneholder også en rekke fagartikler og nedlastbare dokumenter, slik som våre miljødeklarasjoner EPD, sertifikater, direktiver og vår egen Code of Conduct. 

I Tibnor har vi fokus på å hele tiden lære sammen for å bli enda bedre. Vi skal være bedre i morgen enn vi var i går, gjennom å skape en bærekraftig virksomhet, bærekraftige tilbud og være en ansvarsfull partner.

Besøk vår nye bærekraftsside her

La oss gjøre en forskjell sammen

Vi er overbevist ​om, at det er sammen, vi skaper en mer bærekraftig fremtid. Kontakt oss og la oss sammen gjøre en innsats for å gjøre det litt bedre i fremtiden.

Kontakt oss
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.