text.skipToContent text.skipToNavigation

Nå oppdaterer vi Tibnors kundeportal for å gi en bedre brukeropplevelse 

For å forbedre brukervennligheten, samt den opplevde kjøpsopplevelsen foretar vi en rekke oppdateringer i vår kundeportal i løpet av 2022. I dag lanserer vi den første store oppdateringen. 

Hva er nytt?

Produktdetaljsiden

Vi har utviklet produktdetaljsiden for å redusere scrolling på siden. Nå finnes det snarveier som tar deg til seksjonen for nedlastbare dokumenter og produktinformasjon, samt produktdetaljer. 

Valg av materialer/varianter vil fortsatt foretas på liknende måte som tidligere, men i dag foretar du ditt valg av behandlingstjenester, valg for levering og håndtering av sertifikater på høyre side av skjermen – dette for å redusere unødvendig scrolling. 

Forenklet måte å velge kapping på 

Vi har også forbedret funksjonen for å velge kapptype. Dette gjøres nå også på høyre side av skjermen for å redusere scrolling. Vi har lagt til bilder som illustrerer hva og hvordan de ulike typene kapping fungerer. 

Forenklet måte å velge materialer / varianter på materialvisningen 

Hvis du foretrekker å velge materialer/varianter på materialvisningen i stedet for på produktdetaljsiden, har vi også forbedret brukeropplevelsen med de ovennevnte funksjonene. 

Oppdag nye muligheter

Oppdag alle mulighetene som Tibnors digitale tjenester har å tilby og slipp løs et nytt forretningspotensial. Kontakt oss allerede i dag!

Kontakt oss!