text.skipToContent text.skipToNavigation

Ny investering ved vårt sentrallager 

For å øke lagringskapasiteten og effektivisere vareflyten ut til kunder har vi investert i en Combilift ved vårt sentrallager på Eidsvoll. Investeringen vil føre til en bedre varehåndtering med fokus på sikkerhet, plassbesparing og produktivitet.

Combilift C 16 000 

Vi har over en lengre periode opplevd stor pågang fra markedet. For å kunne være en pålitelig leverandør for våre kunder er lagerhold av varer helt essensielt. Med denne investeringen ruster vi oss for fremtiden. Vår nye investering er en Combilift C 16 000 med 4,9 meter lengde og 4,5 meter bredde. Med ett ekstra gaffelbord som enkelt kan henges på, blir combiliften 7 meter lang. Den har en flerveis gaffeltruck og en løftekapasitet på 16 000 kg.
 

Med en fireveis bevegelse vil vi kunne transportere både flate og lange produkter på en smidigere måte enn vi kan i dag. Totalt sett vil vi få 25% økt lagerkapasitet på flate produkter, og nesten 50 % økt lagringskapasitet på lange produkter.  

Optimalisering av lagerytelsen

Bjørn Ivo Pedersen jobber som Operation and Maintenance Manager ved sentrallageret på Eidsvoll, og er godt fornøyd med investeringen.
 

- En optimalisering av lagerytelsen fører til at vi får mer plass til egne varer og dermed en mer effektiv vareflyt, noe som vil komme våre kunder til gode, forteller Pedersen.
 

Vår nye combilift er kjøpt via Materialhåndtering AS.

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.