text.skipToContent text.skipToNavigation

Tibnor ønsker Halvor Romundset velkommen i teamet!

Halvor har jobbet med stål gjennom hele sin yrkeskarriere. Han startet opp i 1987 innenfor grossistleddet, etterfulgt av drift og deretter salg. Halvor gikk i utgangspunktet av med pensjon i 2019, men da pandemien, og de begrensninger den medførte kom, ble tilværelsen kjedelig for en gammel “sirkushest”. Savnet etter kundene og den store kontaktflaten ble for stort, og da han fikk en forespørsel fra Tibnor om å være med på et prosjekt takket han ja. I dag har Halvor gått inn i en fast stilling som Key Account Manager og er tilbake for fullt i arbeidslivet hos Tibnor, noe han trives godt med.


Halvor innehar lang og solid erfaring, samt en tung kompetanse som Tibnor er glade for at både bedriften og våre kunder kan dra nytte av.

Hvorfor var stillingen i Tibnor av interesse for deg, og hvordan har du opplevd den første tiden i selskapet?

Stillingen i Tibnor var interessant fordi jeg kan dra nytte av min erfaring, spesielt innen armering. Jeg kan benytte kompetansen min til å skape gode relasjoner og sammen med kundene jobbe frem gode løsninger. Tilbud om stillingen var en utfordring jeg ikke kunne si nei til. Jeg er fortsatt sulten på jobb ,og livet for øvrig, selv om jeg begynner å bli voksen.

Den første tiden i Tibnor har vært spennende og positivt. Det er mange flotte kolleger, nye og gamle bekjentskap, og et godt og inkluderende arbeidsmiljø.

På hvilken måte kan du bidra til å utgjøre en forskjell for våre kunder?

Det er viktig å skape tillit og være etterrettelig. Det er ikke alltid at vi kan levere når kunden ønsker, men det er viktig at vi holder det vi lover. Er en sosial person som liker utfordringer og trives ute hos kundene.

For å lykkes er det viktig å få frem Tibnor som merkevare. Vi har gode produkter og kan tilby de beste løsningene.

Avslutningsvis, er det noe annet du ønsker å formidle?

Jeg er veldig opptatt av at det er vi som team som lykkes. Vi er alle avhengig av hverandre og å vise hverandre respekt. 

Husk at det er dine kunder og arbeidskolleger du omgås mest i våken tilstand, og du kan faktisk finne deg venner for livet.

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.