text.skipToContent text.skipToNavigation

Tibnor ønsker Øyvind Mork velkommen i teamet! 

Hvem er Øyvind, og hvorfor var Tibnor interessant for ham? Vi ba ham fortelle litt om seg selv og motivasjonen for å jobbe hos Tibnor.

Oppvaksen i Ørsta, jobba på Haakonsvern i Bergen eit par år før eg studerte shipping management i Ålesund. Starta i ei produksjonsbedrift i 2016 der eg jobba som Produksjonssjef dei to siste åra før eg starta i Tibnor. Oppsida eg tenkte om Tibnor var moglegheita til å jobbe i ein stor organisasjon. Motivasjonen steig fleire hakk gjennom intervjua då eg erfarte at Tibnor verkar som ein proff organisasjon med fokus på ryddig system og struktur. Veldig takknemleg for at dei valde å ta sjansen på meg. 

Vil du si litt om hva du tar med deg inn i stillingen, og på hvilken måte du kan bidra til å utgjøre en forskjell for kunden?

Ærlig og nysgjerrig av natur. Stort behov for å sjå det store bilde og har derfor sterk interesse for å forstå korleis puslespelet heng saman. Har våre utruleg kjekt å få komme ut allereie å få sjå utfordringane og løysingane våre kundar ser på i kvardagen. Eg ser på dette som ein særs viktig del av vår rolle for kundane og eg håpe å få være ein del av deira kvardag.

Hvordan har du opplevd tiden hos Tibnor så langt?

Allereie under intervjurunda følte eg meg heime hjå Tibnor. Etter eg starta har eg aldri sett meg tilbake. Var utruleg kjekt å få møte fleire av gjengen gjennom fagdagen vi arrangerte i oktober. Rett og slett ein fantastisk open og fin gjeng som ynskjer kvarandre det beste.

Har du et sitat eller ordtak som beskriver deg?

Be water, my friend.

Hva ønsker du å formidle avslutningsvis?

Ha ein fin dag! Kun det beste er godt nok for deg.

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!
Lukk Rask bestilling
Lukk Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Lukk Leveransealternativer
Dagens dato Valgt leveringsdato Tilgjengelig leveringsdato

Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.