text.skipToContent text.skipToNavigation

Tibnor ønsker Stine Såheim velkommen i teamet! 

Stine har jobbet med salg av tynnplater i stålbransjen siden 1989, og har høy produkt- og bransjekompetanse. Hun bor i Engelsviken i Fredrikstad, er samboer og har en datter på 28 år. Hun er også den heldige mormor til en gutt på 1,5 år. Nå jobber hun som Key Account Manager hos Tibnors Servicesenter.

Stine har god kjennskap til produkter og bransjen. I tillegg er hun en relasjonsbygger som liker å jobbe tett med kunder. Vi er sikre på at Stine vil bidra til at våre kunder får en trygg og god opplevelse i samarbeidet med Tibnor. 

Vi ønsker å vite litt mer om hvorfor stillingen i Tibnor var av interesse for Stine, og hvordan hun har opplevd den første tiden i selskapet?  

Jeg trengte ikke lang tid til å bestemme meg da jeg fikk mulighet til å begynne hos Tibnor. Det er et godt etablert og kjent selskap, og jeg fikk et veldig godt inntrykk da jeg var på intervju.


Tibnor virker som en trygg, ryddig og god arbeidsplass med hyggelige kollegaer.


På hvilken måte kan du bidra til å utgjøre en forskjell for våre kunder?

Jeg liker å hjelpe kunden med å finne løsninger og bidra til at de får en god opplevelse av å være kunde hos Tibnor. Det er viktig med god kontakt og dialog, og sørge for at kunden til enhver tid har nødvendig informasjonen om sine ordrer. Oppfølging av kunden er viktig.

Jeg er en sosial person som liker å treffe, og bli kjent med nye mennesker!

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!
Lukk Rask bestilling
Lukk Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Lukk Leveransealternativer
Dagens dato Valgt leveringsdato Tilgjengelig leveringsdato

Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.