text.skipToContent text.skipToNavigation

Tibnor ønsker Joakim Tur velkommen i teamet! 

Joakim er ansatt ved vårt sentrallager på Eidsvoll. Han er 41 år og er bosatt, med barn og samboer, på Minnesund. Joakim har flere års erfaring fra logistikk og produksjon, og tar med seg et høyt engasjement og motivasjon for å jobbe i Tibnor. I følge ham selv «Tidvis ADHD tilstander med masse motivasjon».

 

Vi ønsker selvfølgelig å vite litt om hvorfor stillingen i Tibnor var av interesse for Joakim, og hvordan han har opplevd den første tiden i selskapet? 


Motivasjonen vil jeg si er lager og logistikk, det er det jeg kan og synes er gøy. Det er nok av utfordringer å ta tak i og sjeldent en kjedelig dag. Jeg tar med meg lager, logistikk og SAP erfaring og ikke minst masse motivasjon for å bidra til at Tibnor når sine mål.

Jeg har blitt godt mottatt i Tibnor. Ærlighet, åpenhet, klare og tydelige tilbakemeldinger, noe som gjør at jeg kan utvikle meg. Alle kolleger har vært positive og hjelpsomme når jeg har vært usikker.

Tibnor har et bra arbeidsmiljø med fokus på sikkerhet og rettferdighet. En veldig ryddig arbeidsgiver. Alt i alt så stortrives jeg.

 

På hvilke måte kan du bidra til å utgjøre en forskjell for våre kunder?  

Det viktigste i min stilling er å serve kunden med å levere riktig varer til avtalt tid, på en sikker måte. Jeg kan utgjøre en forskjell ved å bidra med å levere det kunden ønsker så raskt som mulig. Tid er penger og kan være avgjørende, i mange tilfeller.

 

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.