text.skipToContent text.skipToNavigation

Vi sikrer utvikling og forbedring gjennom DNV revisjon

For å sikre at Tibnor som selskap tilfredsstiller internasjonale standarder gjennomfører vi årlig en DNV revisjon. For vår del innebærer dette en sertifisering i henhold til ISO 9001, en kvalitetsstandard og ISO 14001, en ytre miljøstandard. Revisjonen omfatter alle våre instanser, fra ledergruppen, salg, PIM, lager og distribusjon. 

Denne revisjonen sørger for at vi konstant utvikler og forbedrer oss. Våre sertifiseringer sikrer at vi hele tiden har fokus på bærekraft og bidrar til at vi har kunden i fokus, samt at vi identifiserer forbedringer i våre prosesser, utvikler virksomheten og reduserer kvalitetsmangler.


I år var det ekstra fokus innenfor salgsledelsesprosessene etter et år med store utfordringer knyttet til markedet. Katrine Hindahl og Svein Johansen representerer den norsk salgsledelsen i Tibnor og er godt fornøyd med årets revisjon.

-Vi er glade for å se at vi har gode rutiner til å håndtere utfordringer vi er blitt møtt med. Vi er også glade for at region Sør, som ble revidert i år, hadde et tilfredsstillende resultat uten avvik.


Klikk her for å få tilgang til våre sertifiseringer, og for å lese mer om hvordan vi jobber for å være en ansvarsfull partner. 
 

Kontakt oss i dag

Vi på Tibnor drives av å utgjøre en forskjell for våre kunder. Sammen gjør vi den nordiske industrien sterkere. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss!
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.