text.skipToContent text.skipToNavigation
Produktinformasjon

34CrNiMo6 er et lavlegert (krom-nikkel-molybden) seigt karbonstål med middels karboninnhold. Stålet er stort sett M-behandlet for å oppnå forbedret bearbeidbarhet. Sammenlignet med CrMo-herdende stål, viser 34CrNiMo6 høyere styrke for en viss stangdiameter mens en meget god kombinasjon av styrke/slagstyrke kan oppnås i grovere dimensjoner. 

Stenger i vårt lagerprogram oppfyller kjemisk analyse og styrke fullt ut krav til stål 34CrNiMo6 i SS-EN ISO 683 - 2. Det garanterte nivået av flytegrense, flytegrense og hardhet avtar med økende dimensjon selv om nivåene er fastsatt innenfor visse diameterområder. Imidlertid, og i motsetning til 34CrNiMo6 i SS-EN ISO 683 - 2, er slagstyrkenivået garantert 27 J eller bedre ved -20 ° C. For fullstendig informasjon om de mekaniske egenskapene som gjelder for en gitt stangdimensjon, se vår stålvalgguide eller databladet for 34CrNiMo6M. 

Standardversjon av lagermateriale i stål 34CrNiMo6M er varmvalset. 

Sveising av 34CrNiMo6M anbefales normalt ikke. Selv om stålet kan sveises, er prosedyren både komplisert og tidkrevende, mens deler helst bør herdes på nytt og herdes etter sveising. Maskinering av herdet stål anses generelt som tungvint, men M-behandlingen av 34CrNiMo6M letter betraktelig i denne forbindelse. 

Dersom påføringen krever en slitesterk overflate er 34CrNiMo6M godt egnet for induksjonsherding og nitrering. Produktene i denne produktgruppen er en del av Tibnor Low CO2 Assortment. Les mer om Tibnor Low CO2 Sortiment.

Produkt detaljer
Rask bestilling
Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Leveransealternativer
Valgt dato Dellevering mulig


Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.