text.skipToContent text.skipToNavigation

Jobbe hos Tibnor - bli med oss utgjør en forskell

Utforsk mulighetene

Våre ansatte er vårt fremste konkurransefortrinn

Hos oss vil du få ansvar fra starten av, og en mulighet til å utvikle deg selv samtidig som du kan påvirke selskapets utvikling. Du vil jobbe i et jordnært og vennlig miljø, i kjernen av den nordiske industrien. Bli med oss og utgjør en forskjell.

Hva er du interessert i?

Sikkerhet er kjernen i kulturen vår

Sikkerhet handler om å komme trygt hjem til familie og venner etter endt arbeidsdag. Det handler om mennesker. Vi er klar over de mange risikoene som er involvert i vår logistikk og produksjon, derfor er det avgjørende at vi jobber systematisk for å redusere dem hver dag.

Tibnors mål er null ulykker. Hvordan kan vi oppnå dette? Ved å fokusere på sikkerhet sammen i det daglige arbeidet. Hos Tibnor har alle ansvar for sikkerheten, ikke bare medarbeidere i produksjon, men også i salgs- og supportfunksjoner. Sikkerhet involverer oss alle, det er kun innholdet i sikkerhetsarbeidet som varierer i organisasjonen. Vi fokuserer på å identifisere og redusere risikoer, og lære av dem. Vi søker å sikre at de samme skadene ikke oppstår på nytt. Vi vet også at menneskelige faktorer spiller en viktig rolle, derfor handler sikkerhetsarbeidet om vår kultur.

Hos Tibnor praktiserer vi sikkerhet først hver dag.

En veltrimmet produksjon

Hos Tibnor utvikler vi kontinuerlig våre arbeidsmetoder basert på vår Lean-filosofi «SSAB One». Kontinuerlig forbedring innebærer kontinuerlig læring og daglige forbedringer.

Vi må hele tiden forbedre oss slik at vi er relevante i markedet, for kundene, medarbeiderne og samfunnet. Hvordan sikrer vi dette? Hos Tibnor utvikler vi våre arbeidsmetoder våre basert på vår Lean-filosofi «SSAB One». Dette gjøres i alle team og i alle land for å sikre Tibnors konkurranseevne, eliminere svinn i våre prosesser, øke effektiviteten og skape engasjement blant alle medarbeidere.

I praksis har alle team i alle land daglige eller ukentlige møter for å styre teamenes arbeidsmengde og identifisere avvik og forbedringer. Vi fokuserer også på problemløsing i alle team for å forbedre «normaltilstanden». Alle medarbeideres kunnskap skal benyttes, slik at vi kan forbedre oss sammen. På denne måten skaper vi engasjement hos Tibnor.

Mangfold hos Tibnor

I Tibnor respekterer vi alle og søker å sikre at ingen får en mindre fordelaktig behandling på grunn av kjønn, seksuell legning, rase, etnisk bakgrunn, alder, religion eller tro.

Vi er overbevist om at mangfold beriker virksomheten og bedriftskulturen. Som en del av SSAB-konsernet jobber vi tett med kunder og leverandører over hele verden. For at vi skal kunne oppfylle deres behov på best mulig måte, må vi forstå alles tilnærmingsmåter og kultur. Likeså har vi mannlige og kvinnelige medarbeidere fra ulike geografiske områder, mennesker med ulike kompetanser og erfaringer som har jobbet hos oss i kort eller lang tid. Som selskap etterstreber vi at alle skal føle seg inkludert, og samtidig gi alle våre medarbeidere like muligheter til å utvikle seg.

Bærekraft er en viktig forretningsdriver for Tibnor

I likhet med morselskapet vårt SSAB har vi tre fokusområder innenfor bærekraft:

  • Bærekraftig drift
  • Bærekraftig tilbud
  • Ansvarlig partner


Les mer om vårt arbeid innenfor bærekraftig drift og tilbud her.

Ansvarlig partner
Ansvarlig partner som fokusområde betyr at vi har kontinuerlig initiativ innenfor helse og sikkerhet, men også relatert til mangfold og forretningsetikk.

Les mer om hvordan vi jobber med å være en ansvarlig partner her.

Bli med oss og utgjør en forskjell

Utforsk mulighetene!

Ledige stillinger
Lukk Rask bestilling
Lukk Bearbeidingsalternativer

Velg kappetype

Note: Pris for kapping og overflatebehandling vil bli lagt til i handlekurven
Lukk Leveransealternativer
Dagens dato Valgt leveringsdato Tilgjengelig leveringsdato

Logg inn

Jeg har glemt mitt passord

Det gleder oss at du vil bli kunde hos Tibnor. For at du som bedriftskunde skal kunne handle hos oss må du søke om et kundenummer

Søk om kundekonto hos Tibnor

*Merk deg at Tibnor kun selger til bedriftskunder, dessverre ikke til privatpersoner. Søknader uten et organisasjonsnummer kommer ikke til å behandles.